Cheese cake Βατόμουρο

Cheese cake Βατόμουρο

  • 250 γραμμάρια Μπισκότα digestive
  • 100 γραμμάρια Βούτυρο
  • 700 γραμμάρια Τυρί Κρέμα
  • 100 γραμμάρια Άχνη Ζάχαρη
  • 300 γραμμάρια Κρέμα Γάλακτος 35%
  • Μαρμελάδα Βατόμουρο
  1. Λιώνουμε το βούτυρο

  2. Στο μπλέντερ προσθέτουμε τα μπισκότα και τα χτυπάμε για να θρυμματιστούν

  3. Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε να χτυπάμε

  4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία στρογγυλή φόρμα 25 εκ. με αποσπώμενη βάση. Πιέζουμε με τα χέρια μας και απλώνουμε το μείγμα

  5. Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε, το τυρί κρέμα, άχνη ζάχαρη και χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

  6. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει η κρέμα.

  7. προσθέτουμε την κρέμα πάνω από τη βάση για το cheesecake και την απλώνουμε για να πάει παντού

  8. Βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

  9. Προσθέτουμε μαρμελάδα βατόμουρο και σερβίρουμε

Καλέστε με
+
Καλέστε με