Λιώνουμε το βούτυρο
Στο μπλέντερ προσθέτουμε τα μπισκότα και τα χτυπάμε για να θρυμματιστούν
Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε να χτυπάμε
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία στρογγυλή φόρμα 25 εκ. με αποσπώμενη βάση. Πιέζουμε με τα χέρια μας και απλώνουμε το μείγμα
Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε, το τυρί κρέμα, άχνη ζάχαρη και χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει η κρέμα.
προσθέτουμε την κρέμα πάνω από τη βάση για το cheesecake και την απλώνουμε για να πάει παντού
Βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Προσθέτουμε μαρμελάδα βατόμουρο και σερβίρουμε