Cheese cake Βατόμουρο

Cheese cake Βατόμουρο

Cook Time 10 mins
Χρόνος Αναμονής 3 hrs
Course Dessert
Servings 11

Ingredients
  

  • 250 γραμμάρια Μπισκότα digestive
  • 100 γραμμάρια Βούτυρο
  • 700 γραμμάρια Τυρί Κρέμα
  • 100 γραμμάρια Άχνη Ζάχαρη
  • 300 γραμμάρια Κρέμα Γάλακτος 35%
  • Μαρμελάδα Βατόμουρο

Instructions
 

  • Λιώνουμε το βούτυρο
  • Στο μπλέντερ προσθέτουμε τα μπισκότα και τα χτυπάμε για να θρυμματιστούν
  • Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε να χτυπάμε
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία στρογγυλή φόρμα 25 εκ. με αποσπώμενη βάση. Πιέζουμε με τα χέρια μας και απλώνουμε το μείγμα
  • Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε, το τυρί κρέμα, άχνη ζάχαρη και χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει η κρέμα.
  • προσθέτουμε την κρέμα πάνω από τη βάση για το cheesecake και την απλώνουμε για να πάει παντού
  • Βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
  • Προσθέτουμε μαρμελάδα βατόμουρο και σερβίρουμε

Καλέστε με
+
Καλέστε με